Prostitusjon i homo norge i dag bdsm norge

prostitusjon i homo norge i dag bdsm norge

Sist endret av rmth; Dette er det svært delte meninger om. Personlig synes jeg det er et hån mot jenter og kvinners kropp. Det er med på å forvrenge kvinnesynet totalt. Er det virkelig slik vi vil ha det? At jenters kropp er noe vi kan kjøpe? Jeg vil mye heller ha et forhold basert på kjærlighet. Samtidig veit vi godt hvorfor menn kjøper kvinner via prostitusjon. Det er ikke pga. Nemmelig at menn skal vise makt ovenfor kvinner. Er dog svært uenig med med eget parti SV , med kriminaliseringen av prostitusjon før det var satt i gang hjelpetiltak for jentene.

Men, det vi har merket er at det har vært en markant nedgang i prostiuerte i Norge. Spessielt da innvandrere som prostituerer seg. Før var det ikke lovlig for politiet å gripe inn. Nå har vi fått det kriminalisert og politi har muligheten til å gripe inn.

For å si det mildt så overøses innlegget ditt av fordommer som har blitt banket ut som sannhet. Selv om menn står registrert som bakmenn av de fleste overgrep i offisiell statistikk, viser uoffisielle statistikker at så mye som 1 av 3 overgrep begås av kvinner. De fleste av disse er kvinner som utøver seksuelle overgrep mot barn. Dernest ser du prostituerte som om de gjorde det fordi de mangler penger, slik man tenkte om de prostituerte på victoriatiden.

Faktisk er det slik at noen kvinner utlever sin seksuelle fetisj ved å selge seg, de gjør dette frivillig. Du hevder også at andelen prostituerte har gått ned, her overser du glatt hva faktisk pro sentret uttaler. Det som har skjedd nå er slik man gjør det i Sverige, prostitusjonen har flyttet inn i leiligheter og på nettet. Med andre ord ås har jentenes rettssikkerhet blitt mye dårligere etter lovendringen. Det er også drøyt at du sammenligner prostitusjon og voldtekt.

At du hevder at menn voldtar fordi de vil vise makt, får være dine ord. Selv mener jeg at det er mange ulike grunner til at personer kjøper seg en prostituert, det er dermed feil å konkludere slik du gjør her.

Du har også en klassisk holdning om at det er kun menn som kjøper prostituerte, det finnes også selvfølgelig kvinner som kjøper seg menn. Men tanken om den mannlige prostituerte eksisterer knapt i dette samfunnet, så jeg kan vel unnskylde deg der. Faktisk har prostituerte menn omtrent ingenting av tilbud i forhold til prostituerte kvinner.

Jeg synes det er rart at politikeren alltid har hatt en trang til å fordømmme og straffe menns seksualitet. Husk at det kun var menn som kunne rammes av den gamle homobestemmelsen. Tanken om den kvinnlige homofile var ikke eksisterende. Dernest så var det også menn som man hadde i tankene når man innførte den bestemmelsen som forbyr prostitusjon.

Det som hadde vært bedre er om vi hadde gitt jentene hjelpetiltak gjennom offentlig kontrollerte bordeller slik de har det i utlandet. Da sikrer man både kvinner og menns helse, samt at alt foregår på en skikkelig måte.

Du burde se den britiske dokumentaren om bordell som gikk på NrK. Tror den het "Fruer anbefaler bordell". Prostitusjon får man ikke bekjempet, det er mange som har prøvd det opp igjennom historien. Det er naivt å tro at norge og sverige er de første. Det er mange damer som reiser til Gambia og andre land i Afrika for å kjøpe sex. Er det noe mer der nede en den sexen de kan få i Norge eller hva er problemet her? Sist endret av oom; Temaet er faktisk diskutert ut og inn på forumet tidligere, noe du raskt avdekker ved et forumsøk.

I Denne seksuelle fetisjen du snakker om, er en så liten andel at jeg ikke ser på det som et verdig argument. Vet du hvem jeg har sympati for? De som tvinges til å selge kroppene sine, av bakmenn og halliker i en industri som er vår tids slavehandel. Slanger I Paradis Den handlet om akkuratt dette.

Og kåte gamle griser hadde blitt fornøyd. Tvang til seksualitet — en undersøkelse av seksuelle overgrep mot barn, Cappelen , FMSO artikkel publiser i "Fakta om seksuelle overgrep" , SMM sin årsrapport enten fra eller samt at Marianne Lind har vel litt forskning på det området.

Så innlegget mitt baserer seg absolutt på fakta og ikke noe hjemmemekk. Jeg skrev uoffisielle statistikker fordi det ikke er noen offentlige statistikker fra SSB som behandler emnet.

Strengt talt så var det vel ikke SV som stod bak forbudet alene, uten støtte fra Ap og SP så hadde lovforslaget neppe gått igjennom. Denne seksuelle fetisjen du snakker om, er en så liten andel at jeg ikke ser på det som et verdig argument.

Det har blitt diskutert såpass mange ganger tidligere at jeg ikke orker å dreie ut med hele holdningsvaset i denne tråden også.

Det jeg dog vil hevde, uten at dette nødvendigvis reflekterer mitt synspunkt; er at det har blitt ufattelig mye deiligere å gå rundt i Oslos gater de siste par månedene. Før pleide det å stå minimum en nigeriansk hore på hvert gatehjørnet, nå er det kun et fåtall. Jeg har dog ingen sikre kilder på dette, men det er iallefall hva jeg opplever.

Dette ville sannsynligvis blitt resultatet uansett om valget hadde fallt på kriminalisering eller bordeller, men å holde det groveste vekk fra gatene er ingenting annet enn befriende.

Det er ikke så jævlig artig å bli spurt om sex av et drøss med prostituerte hver gang du går ti meter unna Karl Johan. Det er helt sant at en hel del av prostiusjonen er flyttet innendørs og inn i stengte leiligheter.

Det jeg og veit, er at de mørketalla er tatt med i uttalesen om at det er blitt færre prostituerte og kunder. Igjen vil jeg pressisere at jeg er uenig å kriminalisere før vi har et bedre alternativ. Og problemet du snakker om, er et mye mindre problem nå, etter de prostiuterte har fått tilbud om en hjelp ut.

Sist endret av Allure; Så vi skal ikke bry oss om den lille andelen av befolkningen? Så utrolig medmenneskelig av deg Tenker dere som mener det burde vært lovlig på at da vil staten faktisk eie kvinnekroppene ha retten til å leie dem ut til hvem de mener bør ha tilgang til dem?

Jeg liker ikke tanken på at staten skal distribuere fitte. Jeg forstår "vi er alle prostituerte" -tankegangen din veldig godt, men etter å ha fordypa meg i emnet i mange år kan jeg trygt si at jentene tar skade av dette arbeidet - mer enn en vanlig arbeidstaker.

De får eller bygger videre på det ødelagte forholdet til sin egen seksualitet, mange får et feil forhold til menn, og sliter med skyld, skam og lignende. Det er ikke bare bare å slutte heller, da det er en reell fare for at de kan bli gjenkjent og føler mye på det, de fikser ikke alltid en streit jobb, de veit ikke hvordan de skal forklare hullet i CV-en og så videre.

Kjøp og salg bør heller avkriminaliseres og vi får sette inn forebyggende tiltak og hjelpe jentene som best vi kan når de har havna der, enn å tilsynelatende ta fra dem levebrødet og tvinge dem inn i "mer" kriminelle miljøer hvor det er større sjanse for å havne i trøbbel ved forbud av kjøp-loven. Jeg mener ikke vi skal overse disse jentene når det kommer til det store og hele. Jeg mente det ikke var et verdig argument i denne settingen. Da med tanke på han la det frem slik at vi har et stort antall jenter som gjør dette av fri vilje.

For det er nemmelig veldig feil. Det er så - men de kommer fortsatt til å få et fuckedup forhold til sin egen seksualitet selv om det er "skikkelig organisert". Å ha en psykologisk godkjent test før en trer inn i prostitusjonen bidrar jo også til at det svarte markedet kommer tilbake, da det er SVÆRT få som vil kunne drive med dette i mange år uten å ta noe som helst skade av det og dermed få godkjent den testen, ergo vil de offentlige bordellene til enhver tid være enten underbemanna med lange køer, eller de vil være veldig mye verre enn gata.

Prostitusjon er noe man plutselig befinner seg midt oppi uten å egentlig ha ment å bli værende så lenge. Et aktuelt tiltak kan være å forebygge tung og alternativ rusbruk blant svært unge og de i risikogruppene.

Og Athleon, prostitusjon ER lovlig. Det er bare ikke lov å benytte seg av tjenesten. Tror prostitusjon alltid vil finnes. Tenker litt på sexual moralen både til de som kjøper og selger, selv om det strengt tatt er tabu å diskutere seksualmoral Hva skjedde før grensene ble brutt i forhold til ett normalt sexliv?

Grunnen til at det er ulovlig er ganske enkel, staten tjener godt med penger på bøtelegge kundene. Hvem har sagt at dette skal være statsdrevet? Hvem har sagt det bare gjelder kvinner? Hvem har sagt at arbeidsgiver plutselig bestemmer over den ansattes kropp? Du jobber ikke om du ikke vil!

I et lovlig "horehus" ville de ansatte kunne velge sine egne kunder i større grad enn på gata. Mener du at det kun er kvinner som prostituerer seg? Hvem snakket om kjærlighet? Her er det snakk om business. At en person har lyst til å leve av å selge seksuelle tjenester ugyldiggjør ikke kjærlighet på noen som helst måte.

Det har faktisk veldig lite med hverandre å gjøre. Hvor har du det fra at kjøp av prostitusjon handler om makt? Hvem er du til å snakke for alle "horekunder"? Uansett er det mye lettere å hanskes med problemet du beskriver ved å lovliggjøre prostitusjon! Ingen har kontroll over hva som skjer på gata! Jeg antok det skulle være statsdrevet siden det er statlige bordeller flesteparten jeg har diskutert dette med, har nevnt.

Jeg sier bare at om staten skal eie disse bordellene dere vil ha, eier staten også jentenes kjønn og leier det ut, hvilket jeg syns blir helt feil.

Derfor foreslo jeg avkriminalisering som et mye bedre alternativ. Ingen har sagt at det bare gjelder kvinner. Men det er flest kvinner som prostituerer seg i Norge, og det er nesten utelukkende kvinner som trekker på gata, derfor diskuterer vi kvinner. Guttehorene er en litt annen diskusjon, det er et annet miljø og det er ikke nevneverdig hallikvirksomhet eller menneskehandel her.

Det er en selvfølge at arbeidsgiveren vil bestemme over den ansatte prostituertes kropp i større grad enn i andre arbeidsforhold fordi det faktisk er sex som selges og markedsføres. Om det var så enkelt at en ikke jobber om en ikke vil - tror du de prostituerte VIL ta 7 turer om dagen eller?

Og vil de egentlig kunne velge i større grad enn på gata? Jeg antar at for at bordellene skal gå i pluss vil jentene få provisjon, dermed er det bedre for dem jo flere de betjener. Gitt at enkelte har en dyr rusvane vil de ikke alltid kunne si nei til ekstra penger, og dermed ta kunder de ikke nødvendigvis ville betjent.

Når du tenker deg om forstår du sikkert at det er ikke utseende og velduftenhet som gjelder her, og de står helt fri til å si nei til kundene på gata også. Det blir ikke bedre av at kunden er pen og liker misjonærstilling. Kjærlighet og business er ikke to forskjellige ting når businessen gjør at de ikke er i stand til å ha et "normalt" kjærlighetsforhold. Det har faktisk mer å gjøre med hverandre enn du ser ut til å begripe. Ville du likt at dama di gikk med OB hver dag fordi hu innbilte seg at hu lukta gammal sæd ellers?

Det er jo også faktisk sånn at det er verre for en mann å få seg litt enn en dame. Det går på at damer er mer kvalitetsbeviste og tar ikke hva som helst, mens mannfolk må kjempe om gunsten. Mannfolk er mer tilbøyelige til å ta det som byr seg, det gjør ikke damer, de står heller over en kjangs. For det første er dette ganske generaliserende påstander, for det andre, hvor vil du hen? Staten eier ikke det kvinnelige kjønn selvom kvinnen arbeider på et bordell.

En arbeidsgiver kan ikke tvinge deg til å jobbe.. Hvorfor er det en selvfølge? Dette er jo bare ville påstander! Mennesker vi alltid måtte ta valget om de har lyst til å tjene pengene eller ikke, og vi kan selvfølgelig ikke garantere de prostituerte vil velge sitt eget velbehag fremfor penger, men i et seriøst arbeidsmiljø er det større frihet enn på gata.

Mener du at alle har problemer med å selge sex? Tro det eller ei, er det faktisk mennesker der ute som har null problem med å skille jobb og privatliv, selvom jobben handler om sex! Poenget mitt er ikke at avkriminalisering vil løse alle etiske problemstillinger, men jeg mener det vil bli mye større seriøsitet og kontroll!

Det vil alltid finnes prostitusjon, men med et lovlig alternativ vil ihvertfall mesteparten være kontrollert! Nå finnes det mange forskjellige typer hallikvirksomhet i Norge, det vet du sikkert, du som uttaler deg så bastant. Og staten eier, eller leier, det kvinnelige kjønn så lenge hun er på jobb dersom hun er ansatt av staten - om private eier bordellet er det litt verre, et menneske selger et annet , og grunnen til at hun jobber nettopp som prostituert er fordi det ikke finnes så mange andre utveier; hun trenger penger, derfor jobber hun.

Det er en selvfølge fordi arbeidsgiveren har ansatt henne til å gjøre en jobb, og den jobben er å selge seksuelle tjenester, som hun naturlig nok utfører med kroppen sin. Så ja, jeg synes det er selvfølgelig at en bordelleier bestemmer mer over kroppen til sin ansatte enn en direktør som kun krever tilstedeværelse og rapporter.

Jeg synes dine er betraktelig "villere" enn mine, du virker ikke som du har et realistisk syn på hva som er bakgrunnen for at folk vanligvis prostituerer seg, og du har helt klart ikke orka å sette deg inn i problemstillinger, fakta eller undersøkelser i det hele tatt.

Jeg har ikke sagt at alle har problemer med å selge sex, det skreiv jeg i forrige post. Jeg sier det er FÅ som klarer å gjøre det over lengre tid uten å bli merka av det.

Selvfølgelig finnes det alltid NOEN som synes det er helt greit å selge kroppen sin for penger, men det er ikke DE du finner på gata. De finner du på klubber og hoteller, og er ikke den gruppa du snakker om og vil "redde" uansett.

Ready to begin your journey? Feel free to look around. Escort Girls Praha - sexy women, brunettes, blondes, redheads and porn stars. What can you do on sex partner budapest escort site? Use the budapest escort search button in the left side of menu. Choose Budapest and sexpartner after that search the most beautiful escort girls. Every sex partner upload many sexy photos.

Sex pron sexy t porn Russiske damer i norge norske prostituerte follebu. Jeg syns anal sex er utrolig vondt, har dere noe tips til at det. Stavanger Vill suga kuk idag.

.

GRATIS BØSSE ANNONSER NORGE ESKORTE STJERNEPORTALEN

Prostitusjon i homo norge i dag bdsm norge

Sexse film bøsse gratis erotiske filmer

De fleste av disse er kvinner som utøver seksuelle overgrep mot barn. Dernest ser du prostituerte som om de gjorde det fordi de mangler penger, slik man tenkte om de prostituerte på victoriatiden.

Faktisk er det slik at noen kvinner utlever sin seksuelle fetisj ved å selge seg, de gjør dette frivillig. Du hevder også at andelen prostituerte har gått ned, her overser du glatt hva faktisk pro sentret uttaler. Det som har skjedd nå er slik man gjør det i Sverige, prostitusjonen har flyttet inn i leiligheter og på nettet.

Med andre ord ås har jentenes rettssikkerhet blitt mye dårligere etter lovendringen. Det er også drøyt at du sammenligner prostitusjon og voldtekt. At du hevder at menn voldtar fordi de vil vise makt, får være dine ord. Selv mener jeg at det er mange ulike grunner til at personer kjøper seg en prostituert, det er dermed feil å konkludere slik du gjør her. Du har også en klassisk holdning om at det er kun menn som kjøper prostituerte, det finnes også selvfølgelig kvinner som kjøper seg menn.

Men tanken om den mannlige prostituerte eksisterer knapt i dette samfunnet, så jeg kan vel unnskylde deg der. Faktisk har prostituerte menn omtrent ingenting av tilbud i forhold til prostituerte kvinner. Jeg synes det er rart at politikeren alltid har hatt en trang til å fordømmme og straffe menns seksualitet.

Husk at det kun var menn som kunne rammes av den gamle homobestemmelsen. Tanken om den kvinnlige homofile var ikke eksisterende. Dernest så var det også menn som man hadde i tankene når man innførte den bestemmelsen som forbyr prostitusjon. Det som hadde vært bedre er om vi hadde gitt jentene hjelpetiltak gjennom offentlig kontrollerte bordeller slik de har det i utlandet.

Da sikrer man både kvinner og menns helse, samt at alt foregår på en skikkelig måte. Du burde se den britiske dokumentaren om bordell som gikk på NrK. Tror den het "Fruer anbefaler bordell". Prostitusjon får man ikke bekjempet, det er mange som har prøvd det opp igjennom historien. Det er naivt å tro at norge og sverige er de første. Det er mange damer som reiser til Gambia og andre land i Afrika for å kjøpe sex. Er det noe mer der nede en den sexen de kan få i Norge eller hva er problemet her?

Sist endret av oom; Temaet er faktisk diskutert ut og inn på forumet tidligere, noe du raskt avdekker ved et forumsøk. I Denne seksuelle fetisjen du snakker om, er en så liten andel at jeg ikke ser på det som et verdig argument.

Vet du hvem jeg har sympati for? De som tvinges til å selge kroppene sine, av bakmenn og halliker i en industri som er vår tids slavehandel. Slanger I Paradis Den handlet om akkuratt dette. Og kåte gamle griser hadde blitt fornøyd. Tvang til seksualitet — en undersøkelse av seksuelle overgrep mot barn, Cappelen , FMSO artikkel publiser i "Fakta om seksuelle overgrep" , SMM sin årsrapport enten fra eller samt at Marianne Lind har vel litt forskning på det området.

Så innlegget mitt baserer seg absolutt på fakta og ikke noe hjemmemekk. Jeg skrev uoffisielle statistikker fordi det ikke er noen offentlige statistikker fra SSB som behandler emnet. Strengt talt så var det vel ikke SV som stod bak forbudet alene, uten støtte fra Ap og SP så hadde lovforslaget neppe gått igjennom.

Denne seksuelle fetisjen du snakker om, er en så liten andel at jeg ikke ser på det som et verdig argument. Det har blitt diskutert såpass mange ganger tidligere at jeg ikke orker å dreie ut med hele holdningsvaset i denne tråden også. Det jeg dog vil hevde, uten at dette nødvendigvis reflekterer mitt synspunkt; er at det har blitt ufattelig mye deiligere å gå rundt i Oslos gater de siste par månedene.

Før pleide det å stå minimum en nigeriansk hore på hvert gatehjørnet, nå er det kun et fåtall. Jeg har dog ingen sikre kilder på dette, men det er iallefall hva jeg opplever. Dette ville sannsynligvis blitt resultatet uansett om valget hadde fallt på kriminalisering eller bordeller, men å holde det groveste vekk fra gatene er ingenting annet enn befriende.

Det er ikke så jævlig artig å bli spurt om sex av et drøss med prostituerte hver gang du går ti meter unna Karl Johan. Det er helt sant at en hel del av prostiusjonen er flyttet innendørs og inn i stengte leiligheter. Det jeg og veit, er at de mørketalla er tatt med i uttalesen om at det er blitt færre prostituerte og kunder.

Igjen vil jeg pressisere at jeg er uenig å kriminalisere før vi har et bedre alternativ. Og problemet du snakker om, er et mye mindre problem nå, etter de prostiuterte har fått tilbud om en hjelp ut. Sist endret av Allure; Så vi skal ikke bry oss om den lille andelen av befolkningen? Så utrolig medmenneskelig av deg Tenker dere som mener det burde vært lovlig på at da vil staten faktisk eie kvinnekroppene ha retten til å leie dem ut til hvem de mener bør ha tilgang til dem?

Jeg liker ikke tanken på at staten skal distribuere fitte. Jeg forstår "vi er alle prostituerte" -tankegangen din veldig godt, men etter å ha fordypa meg i emnet i mange år kan jeg trygt si at jentene tar skade av dette arbeidet - mer enn en vanlig arbeidstaker. De får eller bygger videre på det ødelagte forholdet til sin egen seksualitet, mange får et feil forhold til menn, og sliter med skyld, skam og lignende.

Det er ikke bare bare å slutte heller, da det er en reell fare for at de kan bli gjenkjent og føler mye på det, de fikser ikke alltid en streit jobb, de veit ikke hvordan de skal forklare hullet i CV-en og så videre. Kjøp og salg bør heller avkriminaliseres og vi får sette inn forebyggende tiltak og hjelpe jentene som best vi kan når de har havna der, enn å tilsynelatende ta fra dem levebrødet og tvinge dem inn i "mer" kriminelle miljøer hvor det er større sjanse for å havne i trøbbel ved forbud av kjøp-loven.

Jeg mener ikke vi skal overse disse jentene når det kommer til det store og hele. Jeg mente det ikke var et verdig argument i denne settingen. Da med tanke på han la det frem slik at vi har et stort antall jenter som gjør dette av fri vilje. For det er nemmelig veldig feil. Det er så - men de kommer fortsatt til å få et fuckedup forhold til sin egen seksualitet selv om det er "skikkelig organisert".

Å ha en psykologisk godkjent test før en trer inn i prostitusjonen bidrar jo også til at det svarte markedet kommer tilbake, da det er SVÆRT få som vil kunne drive med dette i mange år uten å ta noe som helst skade av det og dermed få godkjent den testen, ergo vil de offentlige bordellene til enhver tid være enten underbemanna med lange køer, eller de vil være veldig mye verre enn gata.

Prostitusjon er noe man plutselig befinner seg midt oppi uten å egentlig ha ment å bli værende så lenge. Et aktuelt tiltak kan være å forebygge tung og alternativ rusbruk blant svært unge og de i risikogruppene.

Og Athleon, prostitusjon ER lovlig. Det er bare ikke lov å benytte seg av tjenesten. Tror prostitusjon alltid vil finnes. Tenker litt på sexual moralen både til de som kjøper og selger, selv om det strengt tatt er tabu å diskutere seksualmoral Hva skjedde før grensene ble brutt i forhold til ett normalt sexliv? Grunnen til at det er ulovlig er ganske enkel, staten tjener godt med penger på bøtelegge kundene.

Hvem har sagt at dette skal være statsdrevet? Hvem har sagt det bare gjelder kvinner? Hvem har sagt at arbeidsgiver plutselig bestemmer over den ansattes kropp?

Du jobber ikke om du ikke vil! I et lovlig "horehus" ville de ansatte kunne velge sine egne kunder i større grad enn på gata. Mener du at det kun er kvinner som prostituerer seg? Hvem snakket om kjærlighet? Her er det snakk om business.

At en person har lyst til å leve av å selge seksuelle tjenester ugyldiggjør ikke kjærlighet på noen som helst måte. Det har faktisk veldig lite med hverandre å gjøre.

Hvor har du det fra at kjøp av prostitusjon handler om makt? Hvem er du til å snakke for alle "horekunder"? Uansett er det mye lettere å hanskes med problemet du beskriver ved å lovliggjøre prostitusjon! Ingen har kontroll over hva som skjer på gata! Jeg antok det skulle være statsdrevet siden det er statlige bordeller flesteparten jeg har diskutert dette med, har nevnt. Jeg sier bare at om staten skal eie disse bordellene dere vil ha, eier staten også jentenes kjønn og leier det ut, hvilket jeg syns blir helt feil.

Derfor foreslo jeg avkriminalisering som et mye bedre alternativ. Ingen har sagt at det bare gjelder kvinner. Men det er flest kvinner som prostituerer seg i Norge, og det er nesten utelukkende kvinner som trekker på gata, derfor diskuterer vi kvinner.

Guttehorene er en litt annen diskusjon, det er et annet miljø og det er ikke nevneverdig hallikvirksomhet eller menneskehandel her. Det er en selvfølge at arbeidsgiveren vil bestemme over den ansatte prostituertes kropp i større grad enn i andre arbeidsforhold fordi det faktisk er sex som selges og markedsføres.

Om det var så enkelt at en ikke jobber om en ikke vil - tror du de prostituerte VIL ta 7 turer om dagen eller? Og vil de egentlig kunne velge i større grad enn på gata? Jeg antar at for at bordellene skal gå i pluss vil jentene få provisjon, dermed er det bedre for dem jo flere de betjener. Gitt at enkelte har en dyr rusvane vil de ikke alltid kunne si nei til ekstra penger, og dermed ta kunder de ikke nødvendigvis ville betjent.

Når du tenker deg om forstår du sikkert at det er ikke utseende og velduftenhet som gjelder her, og de står helt fri til å si nei til kundene på gata også. Det blir ikke bedre av at kunden er pen og liker misjonærstilling.

Kjærlighet og business er ikke to forskjellige ting når businessen gjør at de ikke er i stand til å ha et "normalt" kjærlighetsforhold. Det har faktisk mer å gjøre med hverandre enn du ser ut til å begripe. Ville du likt at dama di gikk med OB hver dag fordi hu innbilte seg at hu lukta gammal sæd ellers?

Det er jo også faktisk sånn at det er verre for en mann å få seg litt enn en dame. Det går på at damer er mer kvalitetsbeviste og tar ikke hva som helst, mens mannfolk må kjempe om gunsten. Mannfolk er mer tilbøyelige til å ta det som byr seg, det gjør ikke damer, de står heller over en kjangs. For det første er dette ganske generaliserende påstander, for det andre, hvor vil du hen? Staten eier ikke det kvinnelige kjønn selvom kvinnen arbeider på et bordell.

En arbeidsgiver kan ikke tvinge deg til å jobbe.. Hvorfor er det en selvfølge? Dette er jo bare ville påstander! Mennesker vi alltid måtte ta valget om de har lyst til å tjene pengene eller ikke, og vi kan selvfølgelig ikke garantere de prostituerte vil velge sitt eget velbehag fremfor penger, men i et seriøst arbeidsmiljø er det større frihet enn på gata.

Mener du at alle har problemer med å selge sex? Tro det eller ei, er det faktisk mennesker der ute som har null problem med å skille jobb og privatliv, selvom jobben handler om sex! Poenget mitt er ikke at avkriminalisering vil løse alle etiske problemstillinger, men jeg mener det vil bli mye større seriøsitet og kontroll!

Det vil alltid finnes prostitusjon, men med et lovlig alternativ vil ihvertfall mesteparten være kontrollert! Nå finnes det mange forskjellige typer hallikvirksomhet i Norge, det vet du sikkert, du som uttaler deg så bastant.

Og staten eier, eller leier, det kvinnelige kjønn så lenge hun er på jobb dersom hun er ansatt av staten - om private eier bordellet er det litt verre, et menneske selger et annet , og grunnen til at hun jobber nettopp som prostituert er fordi det ikke finnes så mange andre utveier; hun trenger penger, derfor jobber hun. Det er en selvfølge fordi arbeidsgiveren har ansatt henne til å gjøre en jobb, og den jobben er å selge seksuelle tjenester, som hun naturlig nok utfører med kroppen sin.

Så ja, jeg synes det er selvfølgelig at en bordelleier bestemmer mer over kroppen til sin ansatte enn en direktør som kun krever tilstedeværelse og rapporter. Jeg synes dine er betraktelig "villere" enn mine, du virker ikke som du har et realistisk syn på hva som er bakgrunnen for at folk vanligvis prostituerer seg, og du har helt klart ikke orka å sette deg inn i problemstillinger, fakta eller undersøkelser i det hele tatt.

Jeg har ikke sagt at alle har problemer med å selge sex, det skreiv jeg i forrige post. Jeg sier det er FÅ som klarer å gjøre det over lengre tid uten å bli merka av det. Selvfølgelig finnes det alltid NOEN som synes det er helt greit å selge kroppen sin for penger, men det er ikke DE du finner på gata. De finner du på klubber og hoteller, og er ikke den gruppa du snakker om og vil "redde" uansett.

Avkriminalisering er forresten ikke det samme som legalisering, så hvilken av delene er det du argumenterer for egentlig? Det fører kun En vei og det er litt bedre, enten vi vill eller ikke. Horene vil være der enten vi endrer lov eller ikke og de tjener godt i norge! Jeg søkte i forumet og fant dette i mange andre forum ingen om bare dette.

Jeg kan ikke på noen måte se at dette skal føre videre den veien det går nå. Altså¨, det kommer ikke til å bli bedre om du har det ulovlig, prostitusjon er verdens eldste yrke.. P det er jo et valg om man vil være prostituert..

Det jeg mener er at det ikke vil komme noe godt ut av å lovlinggjøre prostitusjon i norge, det er jo bare neger damer som selger seg skjøl og gammle kåte griser som kjøper uansett. Bare fordi det finnes ei og annen som gjør det frivillig som 'Silje' fra Slanger i Paradis episoden som tross alt kunne velge og vrake i 'kundene' sine , så betyr ikke det at det burde være fritt fram siden det tross alt er mange som IKKE gjør det frivillig og trenger en form for hjelp. Det ligger mer i samfunnet, det er opp til menn å ikke kjøpe sex for exempel og ikke gi meg 'jammen damer drar til gambia', vi snakker om norge her, menn drar til thailand, like relevant her?

For min del synes jeg det er litt rart at folk klarer å ha sex med ei som de vet lever av å ta flere om dagen og for dere gutta som ikke klarer å se problemet Når alt er sagt, jeg er ikke så naiv at jeg trur menn kommer til å slutte å kjøpe sex. Det er et dilemma av dimensjoner, et bordell hadde ført til mer sikkerhet for jentene som hadde arbeidet der men tro ikke at alle menn ville dratt dit, så et undergrunnsmarket uten regler ville fortsatt eksitert dessverre så sånn sett skjønner jeg den tankegangen.

Hadde det hjulpet noen så kom igjen, få det fram, da er jeg helt for bordell. På den annen side ønsker jeg meg ikke et samfunn som sier at det er greit å kjøpe en kropp på samme måte som man kjøper et pornoblad, det er en stor forskjell der. Det handler ikke om hvordan vi VIL ha det, men hvordan verden er. I en ulovlig situasjon vil den ansatte risikere mye mer ved å nekte en kunde enn i en lovlig. Escort Girls Praha - sexy women, brunettes, blondes, redheads and porn stars.

What can you do on sex partner budapest escort site? Use the budapest escort search button in the left side of menu. Choose Budapest and sexpartner after that search the most beautiful escort girls. Every sex partner upload many sexy photos. Sex pron sexy t porn Russiske damer i norge norske prostituerte follebu. Jeg syns anal sex er utrolig vondt, har dere noe tips til at det. Stavanger Vill suga kuk idag. Velkommen til RealEscort i Norge. Er over før sending av nathalia hot tits norske prostituerte fåberg massasje eskorte norwegian chat brygghaugen rodriguez vega, avansert søk begynner og varme.

Det som hadde vært bedre er om vi hadde gitt jentene hjelpetiltak gjennom offentlig kontrollerte bordeller slik de har det i utlandet. Mener du at alle har problemer med å selge sex? Vi er ressurssterke jenter, med like mange muligheter som resten av befolkningen, i tillegg til at vi tjener gode penger. Vi betaler skatt, vi har krav på arbeidsledighetstrygd, vi har tid til å ta utdannelse ved siden av prostitusjonen. Da sikrer man både kvinner og menns helse, samt at alt foregår på en skikkelig måte.

: Prostitusjon i homo norge i dag bdsm norge

Telefonnummer i norge homoseksuell eu escorts Homoseksuell escorte i stavanger trondheim sex
Vakre gutter homoseksuell swingers trondheim 530
Prostitusjon i homo norge i dag bdsm norge 863
MASSASJE BØSSE KONGSVINGER ANAL CUM 749
Escort service no homoseksuell oslo ts escort Trenger vi denne loven i tillegg? Jeg synes dine er betraktelig "villere" enn mine, du virker ikke som du har et realistisk syn på hva som er bakgrunnen for at folk vanligvis prostituerer seg, og du har helt klart ikke orka å sette deg inn i problemstillinger, fakta eller undersøkelser i det hele tatt. For det første er dette ganske generaliserende påstander, for det andre, hvor vil du hen? Det at jentene "velger" prostitusjon er jo det jeg har snakka om hele tida, det er det jeg vil forebygge. Det er bare ikke lov å benytte seg av tjenesten.