Chat programs sex homo homoseksuell

Om familien din har en sterk religiøs tro, som fører med seg negative holdninger til homoseksualitet, vil foreldrene gjerne slite med å akseptere at barnet står frem som homofil, sier Ronny Aaserud, psykologspesialist ved Helsestasjon for kjønn og seksualitet.

Han jobber ved Helsestasjon for kjønn og seksualitet i Oslo kommune. Han forteller at ungdom fra svært religiøse familier gjerne sliter med mer skam og skyld enn andre. Ingvild Endestad, leder av foreningen Fri, bekrefter at mange ungdommer synes det er vanskelig «å stå fram» hjemme. Hun har tidligere hyllet NRK-serien «Skam» for sin realistiske fremstilling av hovedpersonen Isak og hans vei mot å stå frem som homofil.

I dokumentarserien «Jævla homo» får vi et innblikk i hvordan det er å være skeiv i Her er rådene til deg som vil støtte barnet ditt på veien « ut av skapet»: Det aller viktigste foreldre kan gjøre når barnet står fram som homofil, er å være positive og interesserte. Endestad fastslår at mange foreldre kjenner på skuffelse fordi barnet ikke har fortalt om dette før. Hun anbefaler da til å snu på situasjonen:.

Hun mener det aller viktigste foreldre kan gjøre når barnet står frem, er å være positive og interesserte. Vis at du kan lytte til barnet, og stol på at barnet selv vet best hvem hun eller han er. Du bør heller ikke si at det kun er en fase, sier Endestad.

Også Aaserud mener mange foreldre blir for opptatt av om de selv hadde mistanke eller ei. Husk at dette ikke handler om deg. Det er viktig å huske på at dette er noe barnet ditt har brukt mye tid og krefter på å finne ut av, og ikke minst hvordan og når det skal si det til deg, sier Aaserud. Når barnet allikevel har valgt å være åpen og ærlig med deg, er det fordi barnet fremdeles ønsker å ha sterke bånd til deg.

Tenk så modig barnet er som forteller deg dette. Si til barnet ditt «Så flott at du forteller meg dette! Dette må vi rett og slett feire! Familiens aksept har alt å si for at barnet ditt skal ha god selvfølelse og klare seg godt i livet.

Psykolog Aaserud mener det er greit å reagere følelsesmessig på en slik beskjed, men hvis dette er tilfelle bør du finne noen andre å snakke om det med enn barnet ditt. Vi har ønsker og ambisjoner for våre barn, hva de skal få til og hvordan de skal leve livene sine. Han refererer til Andrew Solomons bok «Langt fra stammen — Foreldre, barn og jakten på identitet», som behandler spørsmålet «hva skjer når foreldrene ender opp med et barn som er forskjellig fra dem?

Det kan være vanskelig å forstå barnet ditt. Dersom du sliter med vanskelige følelser og tanker knyttet til at barnet ditt kommer ut som homofil, så snakk med en kollega, venn eller noen andre du har tillit til. Dette er dine følelser, som du som forelder må ta ansvar for. Det er ikke noe barnet ditt skal belastes med, råder Aaserud. Endestad i foreningen Fri forstår at foreldre har tanker om hvem barnet skal bli, men minner om at barnet ikke skal bli noe for deg. For det første stemmer ikke det, skeive kan jo også få barn.

Men det er heller ikke sikkert at barnet ditt ikke ønsker seg egne barn, uavhengig av om han er skeiv eller ei. Det bør ikke være forventningspress fra foreldre rundt dette, påpeker Endestad. Psykologspesialist Aaserud råder foreldre til å skyve eventuelle fordommer mot homofili til side.

Husk på at barnet ditt har like stor mulighet for å leve et godt liv, knytte nære bånd til andre, klare skole, jobb og samliv, og også stifte familie dersom det er ønskelig. Mange rapporterer om at dette har gjort dem mer åpne som mennesker. De er mer sensitive for andres behov, spesielt for mennesker som tilhører en eller annen minoritetsgruppe, sier Aaserud.

Han legger til at mange foreldre rapporterer om at de har fått en bedre relasjon til barnet, preget av åpenhet og ærlighet. Han sier enten er du jævlig kresen eller så er du homo. For å si det sånn, jeg er ikke kresen, sier han. Den rutinerte programlederen, som også har ledet det populære gameshowet «Deal or No Deal» på TV 2, og har blitt belønnet med folkets pris under «Gullruten», har vært avholdsmann siden , etter å ha slitt med rus- og alkoholavhengighet tidligere, en periode av sitt liv han også har vært svært åpen om i ettertid.

Publikum brukte tid på å forstå at han mente det han sa. Sturla fikk trampeklapp da de endelig skjønte det. Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge». Norges mest ettertraktede ungkar kom ut av skapet under premieren på sitt sceneshow onsdag.

Snakket ut om legning Den profilerte programlederen og humoristen, som lenge har vært Norges mest ettertraktede ungkar, bestemte seg for å snakke ut om sin legning under premieren på showet «Damenes Aften» på Chat Noir onsdag. Spøkte med legning Sturla spøkte med egen legning under showet. Er DU overrasket over at Sturla er homofil? Sturla hyller damene Lyst på flere kjendisnyheter? Marcus og Martinus skal delta i Norway Cup. TV-stjerne står frem som bifil.

Nå kan du melde deg på The Voice. Stem på din favoritt til Folkets Amanda. Khloé Kardashian ga fan svar på tiltale om Tristans utroskap. Ronan Keating sang duett med Carola: Redaksjonens anbefalinger Hedret Viken: Delt i sosiale medier Stjerneparet avlyser bryllupet Onsdag

..

Chat programs sex homo homoseksuell

Det bør ikke være forventningspress fra foreldre rundt dette, påpeker Endestad. Hinterlasse eine Antwort Antworten abbrechen. Han legger til at mange foreldre rapporterer om at de har fått en bedre relasjon til barnet, preget av åpenhet og ærlighet. Helene sjekker inn Du trenger javascript for å se video. Ronan Keating sang duett med Carola: Er et problem før?

Det aller viktigste foreldre kan gjøre når barnet står fram som homofil, er å være positive og interesserte. Endestad fastslår at mange foreldre kjenner på skuffelse fordi barnet ikke har fortalt om dette før. Hun anbefaler da til å snu på situasjonen:. Hun mener det aller viktigste foreldre kan gjøre når barnet står frem, er å være positive og interesserte.

Vis at du kan lytte til barnet, og stol på at barnet selv vet best hvem hun eller han er. Du bør heller ikke si at det kun er en fase, sier Endestad. Også Aaserud mener mange foreldre blir for opptatt av om de selv hadde mistanke eller ei. Husk at dette ikke handler om deg. Det er viktig å huske på at dette er noe barnet ditt har brukt mye tid og krefter på å finne ut av, og ikke minst hvordan og når det skal si det til deg, sier Aaserud.

Når barnet allikevel har valgt å være åpen og ærlig med deg, er det fordi barnet fremdeles ønsker å ha sterke bånd til deg. Tenk så modig barnet er som forteller deg dette. Si til barnet ditt «Så flott at du forteller meg dette! Dette må vi rett og slett feire! Familiens aksept har alt å si for at barnet ditt skal ha god selvfølelse og klare seg godt i livet. Psykolog Aaserud mener det er greit å reagere følelsesmessig på en slik beskjed, men hvis dette er tilfelle bør du finne noen andre å snakke om det med enn barnet ditt.

Vi har ønsker og ambisjoner for våre barn, hva de skal få til og hvordan de skal leve livene sine. Han refererer til Andrew Solomons bok «Langt fra stammen — Foreldre, barn og jakten på identitet», som behandler spørsmålet «hva skjer når foreldrene ender opp med et barn som er forskjellig fra dem?

Det kan være vanskelig å forstå barnet ditt. Dersom du sliter med vanskelige følelser og tanker knyttet til at barnet ditt kommer ut som homofil, så snakk med en kollega, venn eller noen andre du har tillit til. Dette er dine følelser, som du som forelder må ta ansvar for. Det er ikke noe barnet ditt skal belastes med, råder Aaserud. Endestad i foreningen Fri forstår at foreldre har tanker om hvem barnet skal bli, men minner om at barnet ikke skal bli noe for deg.

For det første stemmer ikke det, skeive kan jo også få barn. Men det er heller ikke sikkert at barnet ditt ikke ønsker seg egne barn, uavhengig av om han er skeiv eller ei.

Det bør ikke være forventningspress fra foreldre rundt dette, påpeker Endestad. Psykologspesialist Aaserud råder foreldre til å skyve eventuelle fordommer mot homofili til side. Husk på at barnet ditt har like stor mulighet for å leve et godt liv, knytte nære bånd til andre, klare skole, jobb og samliv, og også stifte familie dersom det er ønskelig.

Mange rapporterer om at dette har gjort dem mer åpne som mennesker. De er mer sensitive for andres behov, spesielt for mennesker som tilhører en eller annen minoritetsgruppe, sier Aaserud. Han legger til at mange foreldre rapporterer om at de har fått en bedre relasjon til barnet, preget av åpenhet og ærlighet. Respekter barnet ditt dersom det ikke har lyst å snakke om kjærlighetslivet sitt.

Selv om du kanskje har sett at barnet ditt har vært litt annerledes når det gjelder atferd og interesser, behøver du ikke konkludere med en bakenforliggende seksuell orientering. Ikke minst kan det bidra til at barnet setter spørsmålstegn ved hvordan de ser ut og oppfører seg, noe som kan virke negativt på selvbildet og den psykiske helsen, understreker Aaserud.

Han legger til at mange ungdommer opplever å være veldig selvbevisste og opererer som «kjønnspoliti» for seg selv og endrer atferd for ikke å se for feminin eller maskulin ut. Det er viktig at barnet lærer å sette grenser for seg selv og bestemme over egen seksualitet. På samme tid ønsker barnet å utforske også den seksuelle siden av identiteten som homofil. Det er bedre om du stiller spørsmål som barnet ditt kan svare på, heller enn å anta en hvordan det er å være homofil.

Turte aldri å fortelle det til ham. Dere hørte riktig, og nei det var ikke en vits. Jeg har kjørt kombo i mange år. Jeg har håpet i det lengste at jeg har kunnet finne kjærligheten med en kvinne.

Og jeg har prøvd, og prøvd, og prøvd. Damenes aften, en siste hilsen. Sturla, som leder «Norske Talenter» sammen med Pia Lykke, har av kvinnemagasinet Kamille tidligere blitt kåret til Norges mest sexy programleder. Jeg har vingla hele livet. Men jeg orker ikke leve hele livet på en løgn. At Sturla Berg-Johansen er homo hadde dere kanskje ikke trodd, men nå har jeg sagt det og det er ganske deilig. I showet, som har fått navnet «Damenes aften», snakket han også om sine oppturer og nedturer, om flukten fra seg selv og om hvordan han jobber for å komme seg videre i livet.

Han sier enten er du jævlig kresen eller så er du homo. For å si det sånn, jeg er ikke kresen, sier han. Den rutinerte programlederen, som også har ledet det populære gameshowet «Deal or No Deal» på TV 2, og har blitt belønnet med folkets pris under «Gullruten», har vært avholdsmann siden , etter å ha slitt med rus- og alkoholavhengighet tidligere, en periode av sitt liv han også har vært svært åpen om i ettertid.

Publikum brukte tid på å forstå at han mente det han sa. Sturla fikk trampeklapp da de endelig skjønte det. Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge». Norges mest ettertraktede ungkar kom ut av skapet under premieren på sitt sceneshow onsdag. Snakket ut om legning Den profilerte programlederen og humoristen, som lenge har vært Norges mest ettertraktede ungkar, bestemte seg for å snakke ut om sin legning under premieren på showet «Damenes Aften» på Chat Noir onsdag.

Chat programs sex homo homoseksuell